За мен

 

Здравейте, приятели!

Може да ви се стори доста разностранна тематиката в този сайт, но според мен здравето, бизнеса и личностно израстване са тясно свързани помежду си. Поддържането на добро здраве изисква както познания, така и финанси.  А те идват, когато сме отворени за нови възможности, обучени сме да ги преценяваме и сме изградили и усъвършенствали лидерските си умения, за да постигнем успех. И основата на всичко това е израстването ни като личности.

Казвам се Лазарина Козарова. По професия съм лекар. В 36 годишният си път като анестезиолог във водещо лечебно заведение имам хиляди удовлетворяващи резултати в борбата за човешкия живот и здраве, което винаги е било повод за моя лична гордост.

Радвам се, че много отдавна осъзнах, че класическата медицина често е безсилна, а лекарствата помагат, но и увреждат други органи и системи в организма. Затова се насочих към алтернативна медицина и нестандартни методи, които отлично се съчетават с класическите или ги заместват.

От няколко години се интересувам от правилното и здравословно хранене. Преминах курсове и обучения, за да мога да помагам с практични съвети за здраве без лекарства и отслабване без диети. Правилното хранене и диететика сега са моя втора специалност. Щастлива съм, че благодарение на съветите ми и подходящи индивидуални програми, вече много хора се справиха с наднормено тегло и често придружаващи го заболявания, като високо кръвно налягане. Резултатите са трайни. Прилагайки методиката, с която помагам на другите, самата аз трайно свалих много килограми и сега съм по-здрава и много по-енергична.

Имам разностранни интереси в много и различни области на живота и познанието. Търся новостите, уча се от всички и с удоволствие споделям своите опит и знания.

Моето кредо е:  Личностното развитие и израстване нямат възраст и срок.

Не харесвам некоректността, неточността и арогантността. Мразя лъжата, натрапниците и безпардонните хора.

Можете да ме потърсите за съдействие и дискусия в областта на здравето и излишните килограми.

Вярвам, че в този сайт много от вас ще намерят теми, които ги вълнуват, както и материали, които ще ги обогатят.

Leave a Reply